Facebook
ДГ "Здравец"
Детска градина в град Стралджа

Безопасност на движението по пътищата

 

 

   Децата от Дг "Здравец "гр. Стралджа отдадоха почит и уважение към жертвите от ПТП !

Мерките за подобряване на безопасността на движение по пътищата са ежедневие и споделена отговорност в
обществото!
 

 

 

 

 

 

 

 Детска градина "Здравец " проведе мероприятия в Дните за безопасност на пътя-16-22.09.2023г.Основното послание е за намаляване жертвите по пътищата на Европа и нашата страна.

 

       

 

      На 29 06. 2023 г. отбелязваме Националния ден на безопасност на движението по пътищата. Целта е да се засили вниманието на обществото към проблемите на пътната безопасност. В деня на безопасността на движение по пътищата взеха участие и децата от ДГ"ЗДРАВЕЦ " гр. Стралджа. Проведоха се разходки по тротоара и пресичане на пешеходна пътека и кръстовище.Организира се изложба под надслов: "Спазвай правилата, както в играта", децата отговаряха на гатанки, опресниха знанията си с образователно филмче по БДП.

ДА ПАЗИМ ЖИВОТА И ЗДРАВЕТО НА НАШЕТО БЪДЕЩЕ Е ОСНОВНА НАША ЦЕЛ!!!
"НА ПЪТЯ ЖИВОТЪТ Е С ПРЕДИМСТВО!"

 

        

 

  Изложба „Моят път до детската градина“

 

 

 

 

Децата от Дг Здравец Стралджа и техните учители се включиха в европейската инциатива "Заедно за безопасността на децата на пътя "

 

 

 

 

Децата от ДГ "Здравец " съвместно със служители от сектор "Пътна полиция" гр.Стралджа проведоха мероприятие, с което се отбелязва 21 септември - Европейски ден без загинали на пътя под мотото "Остани жив! Пази живота!"

 

 

 

 

17 ноември-Световният ден за възпоменание на жертвите на ПТП беше отбелязан в дeтска градина ,, Здравец,, гр. Стралджа .Малки и големи деца участваха в различни превантивни инициативи.Ние апелираме:НЕКА БЪДЕМ ОТГОВОРНИ ПЕШЕХОДЦИ,ВОДАЧИ, ПЪТНИЦИ! НЕКА ВЪЗПИТАВАМЕ ДЕЦАТА СИ В СПАЗВАНЕ НА ПРАВИЛА!